online gitaarlessen

Lees snel verder!

Online gitaarlessen

Wil jij gitaar leren spelen? Of heb je al eens les gehad en wil je graag het gitaar spelen weer oppakken? Dan ben je bij GitaarlessenmetJB op de juiste plek. Hier kun je online gitaarlessen volgen op verschillende niveaus. De lessen worden verzorgd door JB Meijers, een welbekende gitarist die heeft bijgedragen aan verschillende nummers van bijvoorbeeld Acda en de Munnik en Common Linnets. Aan ervaring geen gebrek dus! De online gitaarlessen van JB zijn er op verschillende niveaus en brengen verschillende voordelen met zich mee. In deze tekst bespreken we enkele voordelen van de online lessen zoals:

  • Online platform;
  • Overal les volgen;
  • Op je eigen tempo;
  • Betere prijs;
  • Ervaring;
  • Zorgeloos.

Online gitaarlessen platform

Op de website van JB Meijers vind je de video’s en lessen zodra je deze hebt aangeschaft. Op het online platform kun je de lessen bekijken, afspelen, pauzeren en nog eens bekijken. Tevens kun je alle online gitaarlessen op meerdere apparaten bekijken. Zo ben je niet gelimiteerd tot één apparaat en ben je flexibel. Je hoeft enkel in te loggen op het online platform en je hebt direct toegang tot alle lessen die beschikbaar zijn voor jou, binnen het afgenomen pakket.

Overal les volgen

Doordat je de lessen op verschillende apparaten kunt volgen en online kunt bekijken, kun je overal en waar je maar wilt gitaarles volgen. Of dit nu thuis is in de woonkamer, of op vakantie. Het kan allemaal! De video’s die jij hebt gekocht zijn altijd beschikbaar. Geniet van de flexibiliteit en ontdek jouw talent met de online gitaarlessen.

Op jouw eigen tempo online gitaarlessen volgen

Alle lessen kun je volgen in de vorm van een video. Deze video kun je pauzeren, terugspoelen en zo vaak bekijken als je maar wilt. Hierdoor leer je op je eigen tempo en ervaar je geen druk om te presteren. Ook kun je gemakkelijk terug naar een oudere les, om bijvoorbeeld bepaalde technieken op te frissen. Op je eigen manier leren, is de beste manier. 

Daarnaast zijn er verschillende niveaus in de lessen. Hierdoor is er altijd een les die geschikt is voor jouw niveau en kun je langzaam groeien in de muziekwereld met online gitaarlessen.

Betere prijs

Privélessen voor gitaar zijn over het algemeen relatief duur. Vaak betaal je 30 tot 60 euro per uur. Een muziekschool is vaak goedkoper, maar kost alsnog 20 euro per uur. Bij JB Meijers betaal je eenmalig een bedrag en kun je de lessen opnieuw volgen, zo vaak als je wilt. Daarnaast zijn de online gitaarlessen afgestemd op het juiste niveau. Dit niveau kun je zelf kiezen en op je eigen tempo doorgroeien naar een hoger niveau. Je profiteert bij ons dus van een betere prijs met vele voordelen!

Ervaring

Door de vele ervaring in de muziekwereld die JB Meijers heeft, zijn de lessen gegarandeerd van hoge kwaliteit en leer jij op de beste manier gitaar spelen. Jan-Bart geeft uitgebreid uitleg over de beste manier van spelen en geeft je tips en trucs. Liever zelf eerst ervaren hoe het is om online gitaarles te krijgen? Schrijf je dan in voor een gratis online gitaarles.

Zorgeloos online lessen volgen

Bij Gitaar spelen met JB is er zeven dagen in de week ondersteuning. Hierdoor kun je zorgeloos gitaar leren spelen. Het kan zijn dat je als beginner verschillende vragen hebt, deze kun je sturen per mail of op de FAQ-pagina kijken. Ook als je andere vragen hebt over de online gitaarlessen, kun je bij ons terecht.

Wil jij gitaar leren spelen of het weer oppakken? Volg dan de online gitaarlessen van Gitaar spelen met JB! Begin vandaag nog met een beginnerscursus 1, beginnerscursus 2 of gevorderdencursus 1.