online gitaarlessen kind

Breng de muziekwereld onder de aandacht bij jouw kind door middel van online gitaarlessen kind bij Gitaar spelen met JB. De leuke en educatieve lessen zorgen voor echte interesse en vermaak bij jouw kind.

Online gitaarlessen kind

Breng de muziekwereld onder de aandacht bij jouw kind door middel van online gitaarlessen kind bij Gitaar spelen met JB. De leuke en educatieve lessen zorgen voor echte interesse en vermaak bij jouw kind. De kindvriendelijke lessen zorgen ervoor dat jouw kind gemakkelijk de basis kan leren, maar ook gevorderde lessen kan volgen. Daarnaast is ons digitale platform gemakkelijk en worden de lessen gegeven door Jan Bart (JB) Meijers die veel ervaring heeft in de muziekindustrie. In deze tekst vertellen we enkele voordelen van online gitaarlessen kind zoals:

  • Leuke interactie;
  • Flexibel platform;
  • Deskundige begeleiding;
  • Lessen voor elk niveau;
  • Kindvriendelijke omgeving;
  • Prijs.

Leuke interactie

De lessen van JB zijn makkelijk te volgen en met leuke interacties tussendoor. Doordat de uitleg in video’s is, is het een hele ervaring om deze lessen te volgen. De video’s zijn duidelijk, simpel en brengen een goede basis, of bevorderen het niveau van jouw kind.

Flexibel platform

Het platform is een duidelijke en flexibele omgeving. De lessen kunnen worden stopgezet door de leerling. Hierdoor kan de persoon rustig elke stap doornemen en de oefeningen zo goed mogelijk uitvoeren. De video’s kunnen ook worden teruggespoeld en zijn zo vaak te bekijken als nodig voor de leerling. Hierdoor kan jouw kind op zijn/haar eigen tempo leren gitaar spelen.

Deskundige begeleiding

JB, ofwel Jan-Bart, Meijers is de docent bij Gitaar spelen met JB. Hij heeft veel ervaring in de muziekwereld. Zo heeft hij bijgedragen aan meerdere nummers van bekende artiesten zoals Acda en de Munnik en Common Linnets. Hierdoor heeft hij enorm veel ervaring om deze lessen te geven, en weet je zeker dat jouw kind op een kwalitatieve manier gitaar leert spelen met de online gitaarlessen kind.

Lessen voor elk niveau

Bij Gitaar spelen met JB kun je kiezen voor allerlei verschillende gitaarlessen. Zo zijn er online gitaarlessen kind beginner, maar ook lessen voor meer ervaren gitaarspelende kinderen. Hierdoor kan elk kind op zijn eigen niveau en tempo gitaar leren spelen of de benodigde vaardigheden verbeteren. Bij beginnerslessen beginnen kinderen met de basis. Door middel van eenn makkelijke maar leuke manier, wordt jouw kind geïntroduceerd aan de gitaar. Alle belangrijke aspecten, van het bespelen tot het stemmen van de gitaar, worden hierin meegenomen en behandeld om te kunnen beginnen.

Kindvriendelijke omgeving

Door de makkelijke omgeving en eenvoudige layout van het online platform is het makkelijk voor kinderen om hierdoor te navigeren. Ze kunnen makkelijk bij de lessen die voor hen beschikbaar zijn en er is duidelijk aangegeven welk niveau erbij hoort. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk vragen stellen of de meest gestelde vragen bekijken op de FAQ-pagina als ze ergens tegenaan lopen. Tevens beschikken wij over een zevendaags ondersteuning die bereikbaar is voor jouw kind of jezelf tijdens de online gitaarlessen kind.

Prijs

Het lesaanbod van Gitaar spelen met JB is aanzienlijk goedkoper dan die van privélessen. Die kosten al snel 30 tot 60 euro per uur. Bij JB kun je altijd de video’s terugkijken en heb je altijd de lessen bij de hand. Voor €119 begin jij al met beginnerscursus 1 bij Gitaar spelen met JB.

Wil jij jouw kind kennis laten maken met de muziekwereld? Kies dan voor een online gitaarlessen kind. Zo krijgen kinderen op een juiste, maar kwalitatief goede manier les en leren gitaar spelen van een ervaren gitarist.