Meld je aan voor de gratis proefles gitaar.

 

Na de gratis proefles kun je vandaag nog je eerste liedje spelen (zelfs als je nog nooit een gitaar vast hebt gehad).
Schrijf je snel in, dan zie ik je daar!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis proefles gitaar

Bij Gitaar Spelen met JB maken we gebruik van online gitaarlessen. Zo kan iedere leerling, jong of oud, op een eigen tempo leren gitaar spelen. Veel leerlingen zijn echter (nog) niet bekend met een online platform om een instrument te leren bespelen. Daarom vinden wij het belangrijk om je een gratis proefles aan te bieden. Ben jij benieuwd hoe een online gitaarles er bij JB Meijers uitziet? Plan dan snel een gratis proefles in!

Voordelen online gitaarles Gitaar spelen met JB

De lessen van JB zijn online en gemakkelijk te volgen voor elk niveau. Enkele voordelen van het leren gitaar spelen bij JB zijn:

  • Online lessen volgen, op welke locatie ook;
  • Stap voor stap begeleiding;
  • Op jouw eigen tempo leren;
  • Gratis proefles beschikbaar.

Gratis proefles online lessen

Alle lessen zijn te vinden in het online portaal. Elke les die voor jou beschikbaar is kun je gemakkelijk terugvinden en vaker afspelen. Door de online lessen heb je geen verplichting en ben je flexibel. Tevens ondervind je minder druk doordat er niet steeds iemand met je meekijkt. Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij het team van Gitaar Spelen met JB. Zij helpen je zeven dagen per week met jouw vragen. Het online portaal is makkelijk om te navigeren en heeft een eenvoudige layout, waardoor het voor jong en oud eenvoudig is om te gebruiken!

Stap voor stap

JB neemt je stap voor stap mee door het proces van gitaar spelen. Je kunt kiezen tussen verschillende niveaus. Kies je voor een beginnerscursus? Dan neemt JB je mee vanaf de basis. Hierdoor leer je op de juiste manier gitaar spelen en mis je geen belangrijke onderdelen. Maar er zijn ook nog twee andere niveaus aan cursussen beschikbaar. Zo is er voor ieder wat wils.

Vanuit huis

Doordat de gitaarlessen online zijn, kun je leren waar je wilt en wanneer je maar wilt. Vanuit huis kun je ieder moment van de dag een les volgen of verder gaan:de lessen zijn namelijk ook te pauzeren. Ben je op vakantie maar wil je toch blijven oefenen? Ook dat kan. Je kunt op meerdere apparaten in het portaal, waardoor je altijd toegang hebt tot de lessen die je hebt aangeschaft.

Eigen tempo

De video’s zijn stuk voor stuk te pauzeren, terug te spoelen en opnieuw te bekijken. Snap je het even niet of heb je iets meer tijd nodig? Zet dan de video simpelweg op pauze of spoel een stukje terug. Hierdoor leer je op jouw eigen tempo.

Gratis proefles

Ben je benieuwd naar de lessen van JB? Meld je dan aan voor een gratis proefles en leer vandaag nog gitaar spelen op je eigen tempo. De gratis proefles laat zien hoe de lessen in elkaar zitten en hoe het portaal werkt. Je begint vanaf het begin en krijgt inzicht in de werkwijze van JB. Door de vele ervaring kan hij jou perfect uitleggen hoe je begint met gitaar spelen of begeleiden als je al enkele ervaring hebt met een gitaar. Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor een gratis proefles en leer vandaag nog gitaar spelen!

 

 

Gratis proefles gitaar: altijd al willen spelen?

Of je nu een rockster wil worden of je favoriete nummers wil spelen samen met vrienden en familie…

Gitaar kunnen spelen is het beste gevoel dat er is!

Veel mensen geven snel op, omdat ze geen wijs worden uit de vele YouTube video’s.
Of die plaatselijke gitaarleraar die ze niet kunnen bijhouden.

Ik ben JB Meijers en ik heb jarenlang in bands als ‘De Dijk’ en ‘Acda en de Munnik‘ gespeeld.

En bij Gitaar Spelen met JB leer ik jou stap voor stap gitaar spelen.
Gewoon vanuit je eigen huis, en in je eigen tijd en tempo.

Als je op zoek bent naar iets wat echt werkt, meld je dan aan voor mijn gratis online proefles gitaar spelen.

Ik vond het een zeer prettige manier van lesgeven.
Je wordt in de loop van de cursus een soort “huisvriend” zeer prettig!!
Ik kan ‘m aan elke beginner aanbevelen want ik denk dat je op deze manier snel “van de kant” bent!
Ben wel heeeel benieuwd naar de gevorderden cursus want die zal ik zeker kopen!
John

Beginnerscursus 2

Lekker rustig, in eigen tempo, zonder dwingende ogen, gitaar spelen.

Meerdere pogingen met gitaarlessen waren voor mij niet succesvol. Constant de druk van moeten presteren, dwingende ogen die op je handen kijken en uitleggen dat het oefenen van saaie accoorden er weer niet van was gekomen. Wat heerlijk dat ik deze negativiteit via Gitaar Spelen met JB totaal niet heb ervaren. Lekker rustig, in eigen tempo, zonder dwingende ogen, gitaar spelen. Voor mij, als echte beginner, ben ik vanaf de start meegenomen en heb ik elke stap als leuk en makkelijk ervaren. Dit smaakt naar meer dus ik blijf er lekker mee doorgaan!

Bedankt JB!

Vincent

Beginnerscursus 1 en 2

Super goede manier om jezelf gitaar spelen te leren!

 
“Na jaren lang piano les altijd de wens gekoesterd om gitaar te leren spelen. Door te weinig tijd zit ‘fysieke’ lessen er niet in. Deze online cursus was voor mij een perfecte manier om gitaar te leren spelen.
 
Kan het iedereen aanbevelen.”
Herjan

Beginnerscursus 1 en 2

Op je eigen tempo in je eigen habitat leren spelen. Heerlijk!

Het heeft me weer geënthousiasmeerd om gitaar te spelen.

Charlotte

Beginnerscursus 1

Over JB

Voor het geval jij JB nog niet kent, hier een korte introductie:

JB Meijers (1972) is een van Nederlands’ bekendste gitaristen, maar ook als componist, producer en multi-instrumentalist is hij bijzonder actief in binnen- en buitenland.

Een greep uit de lijst artiesten waarmee hij werkt cq gewerkt heeft: Common Linnets, De Dijk, Barry Hay, Acda en de Munnik, Kensington, Mercury Rev, The Prodigy, The Posies, Carice van Houten, Solomon Burke, Metropole Orkest, Big Star en Peter Maffay.

De ontelbare songs en albums waarop zijn naam prijkt en de vele awards (zoals 3x de Popprijs, diverse Edisons, tientallen gouden en platina platen, een Musical Award voor de beste muziek (De Tweeling), twee Echo Awards (de Duitse equivalent van de Grammy) en twee European Border Breaker Awards) die hij in ontvangst heeft mogen nemen, vormen samen het glanzende spoor dat hij getrokken heeft door het internationale muzikale landschap.

Zijn unieke kijk op de gitaar gecombineerd met meer dan 35 jaar ervaring leveren een schat aan waardevolle informatie op voor elke gitarist van elk niveau.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.