online gitaarles

Online gitaarles bij Gitaar spelen met JB: een geweldige ervaring

Wil jij de perfecte akkoorden leren spelen op de gitaar? Dan ben je bij de online gitaarles van JB op de juiste plek. JB heeft een online leeromgeving opgezet, zodat jij gitaarles kan volgen vanuit je eigen huis, in je eigen tijd en op jouw eigen tempo. Nooit meer geforceerd naar gitaarles, alles leren over de gitaar wanneer jij dat wilt met de online gitaarles van JB. Ben jij benieuwd? Lees dan even verder, we vertellen je graag meer over deze unieke kans. Dit wil je niet missen.

JB Meijers en zijn ervaring

Voor wie JB nog niet kent; JB is een bekende gitarist in de Nederlandse muziekwereld. Zijn vele samenwerking met bekende artiesten zorgen voor een brede kennis van muziek. Hierdoor is hij de perfecte gitaarleraar voor online gitaarles (en zijn lessen zijn erg leuk om te volgen, omdat hij ook grappig is). Nu vraag je je misschien af met welke artiesten hij heeft samengewerkt? Nou, bijvoorbeeld met Kensington, Acda en de Munnik, The Prodigy en nog veel meer. Aan ervaring geen gebrek. 

Verschillende niveau’s

Ben je een beginnende gitarist? Of heb je al eens gitaar gespeeld en wil je het weer oppakken? Het maakt bij de online gitaarles van JB niet uit. Je kunt namelijk een lessenpakket aanschaffen voor jouw speelniveau. Van een beginnerscursus tot een gevorderdencursus, de keuze is ruim binnen JB zijn leeromgeving. De lessen van JB zijn opgedeeld in korte video’s die je overal kunt bekijken. De beginnerscursus 1 bestaat uit 3 modules met 27 lessen. Genoeg materiaal voor jou om mee te oefenen dus. Heb je al wat meer ervaring? Kijk dan ook eens naar de beginnerscursus 2 of de gevorderdencursus 1.

Wat ga je leren van JB tijdens de gitaarles?

Op de website vind je alle cursussen met daarbij een hele uitleg over wat je gaat leren tijdens de cursus. Hierdoor kun je gemakkelijk inschatten welk niveau van toepassing is voor jou en de juiste lessenreeks kiezen. Het mooiste van allemaal, je kunt dit geheel vanuit huis doen op jouw eigen tempo. Nooit meer constant druk om te presteren en meekijkende ogen. 

Start vandaag nog met online gitaarles

Ben jij er klaar voor om de snaren te laten trillen en jouw favoriete nummers te spelen op de gitaar? Start dan vandaag nog met de online gitaarles van Gitaar Spelen met JB! Tijdens de lessen neemt JB je mee in de wereld van gitaar spelen op een leuke en leerzame manier. Nog niet helemaal zeker of online gitaarles iets voor jou is? Vraag dan eerst een proefles aan.