gitaarles beginners

Gitaarles beginners: het perfecte instapniveau voor jou!

Stel je voor, al jouw favoriete liedjes spelen op de gitaar. Dat is toch prachtig? Dat vindt JB nou ook. Daarom biedt JB nu de geweldige mogelijkheid tot gitaarles beginners op zijn website. Met deze lessenreeks leer jij, als beginner, de eerste stapjes in het leren van gitaar spelen. Wie weet speel je binnenkort geweldige gitaarsolo’s door de woonkamer. Je kunt de leerzame lessen namelijk online volgen, wanneer jij wilt. Dat klinkt aantrekkelijk hè?

Waarom gitaarles beginners van JB Meijers

Waarom zou je nou gitaarles nemen van JB? Ten eerste heeft JB enorm veel ervaring in de muziekwereld. De perfecte combi voor je eerste gitaarles. Ten tweede biedt hij een geweldige manier van les volgen, namelijk online. Lessen volgen wanneer je wilt, waar je wilt. Of je nou op je bed wilt oefenen met het spelen van Nirvana of op je favoriete plek buiten met Ed Sheeran, het kan allemaal. De online leeromgeving is super makkelijk en geeft je alle tijd om te leren. Je kunt namelijk elke video op pauze zetten. Hierdoor kun je rustig de stappen volgen die JB met jou beloopt. Daarnaast kun je alle lessen terugkijken. Een les vaker volgen is dus ook mogelijk. Bij de gitaarles beginners krijg je 3 modules. Iedere module bevat 27 lessen. Een ruime hoeveelheid lessen dus. Met de lessen van JB leer je jouw eerste stapjes gitaarspelen op een leuke manier. 

Gitaarles beginners, wat ga je leren? 

Maar wat ga je nou echt doen bij zo’n eerste gitaarles? Je begint natuurlijk met de basis: wat is een gitaar en hoe werkt het instrument. Het is wel handig om te weten wat je in handen hebt natuurlijk. Zodra JB met jou alle onderdelen heeft besproken, leer je de gitaar stemmen. Als je de gitaar niet stemt, klinkt hij net als een krijsende kat. Dat is niet zo fijn om naar te luisteren 😉 Na het stemmen leer je verschillende akkoorden en maten kennen. Dit is de basis van elk nummer; vrij essentieel dus. Geen zorgen als het allemaal heel vaag klinkt, JB neemt je mee in elke stap! 

Verschillende soorten muziek

Het maakt voor JB niet uit of je houdt van klassieke muziek of pop. Tijdens zijn gitaarlessen komen allerlei verschillende muzieksoorten langs. Hierdoor blijven de lessen gevarieerd en spannend. Je eerste ervaring met gitaarles is daardoor niet saai.

Gitaarles beginners bij JB

Ben jij een beginnend gitarist en op zoek naar leuke en leerzame lessen? Dan ben je bij Gitaar Spelen met JB op de juiste plek. JB’s ruime ervaring en online leeromgeving zorgen voor de perfecte combi voor gitaarles beginners. Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met de beginnerscursus van JB.