gevorderden CURSUS

€229    nu voor  €149

Je krijgt direct toegang tot alle lessen en houdt toegang zolang wij bestaan!

 Kun je al een beetje spelen? Of beide beginnerscursussen afgerond? Dan is de Gevorderdencursus voor jou bedoeld. Hier gaat JB een stukje dieper in op de gitaarmaterie aan de hand van 6 stijlen die veelal met de gitaar verbonden worden.
Met alles wat je al kunt weten uit de beginnerscursussen gaan we verder en specifieker in op bepaalde dingen.
Is het te makkelijk of moeilijk dan kun je binnen 14 dagen eenmalig ruilen. Je hebt sowieso een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. 

Maar eerst even een sneak preview!

"

Wat je leert

 

 

JE LEERT SYNCOPEN TE SPELEN

We gaan dieper in op ritmische patronen die veel voorkomen bij gitaarmuziek. Bij funk is dat soms anders dan bij rock, om maar eens wat te noemen. Alhoewel de kruisbestuiving van groot belang is!

JE LEERT EEN JAZZ SCHEMA TE SPELEN

Jazz? Ja Jazz! We gaan een rudimentair Jazz schema spelen en kennismaken met de grondbeginselen van Jazzgitaar. Geen zorgen, het wordt nog steeds geen raketwetenschap. Ook jij kunt Jazz spelen!

JE MAAKT KENNIS MET PALMMUTES

De palm mute is onontbeerlijk als je Rock en Metal wilt spelen. Zonder deze techniek zou het niet als zodanig klinken. Alles erover in deze cursus!

JE LEERT DE DORISCHE TOONLADDER

De dorische ladder breidt de pentatonische ladder uit en geeft je meer melodische mogelijkheden als je wilt soleren. Door slechts twee noten toe te voegen ben je er al!

JE LEERT VERDER TE TOKKELEN

Fingerpicking, ofwel tokkelen is een harsachtige techniek die tot wonderschone resultaten kan leiden. Dat lijkt hartstikke moeilijk maar met een paar kleine tips ben jij al heel snel aan het tokkelen!

JE MAAKT KENNIS MET DIVERSE STIJLEN

En meer…

DIRECT & ONBEPERKT TOEGANG

Deze cursus bestaat uit 66 lessen. Goed voor een paar uur videoles materiaal waar je direct toegang toe krijgt. En je houdt toegang zo lang wij bestaan.

Dat betekent geen haast, want je kunt alle lessen in je eigen tijd en tempo volgen. Maar het betekent ook geen beperking, want je hoeft nooit op je volgende les te wachten.

N.B. Dit is een online cursus. Bladmuziek is te downloaden (en printen). Videos en orkestbanden niet. Die zijn dus alleen online af te spelen.

 

Gevorderden cursus

€229    nu voor €149

Je krijgt direct toegang voor deze cursus
en houdt toegang zolang wij bestaan!