BEGINNERS CURSUS 2

€229    nu voor €119

Je krijgt direct toegang tot alle lessen en houdt toegang zolang wij bestaan!

Heb je vroeger al een beetje gitaarles gehad? Of de Beginnerscursus 1 afgerond?

In de Beginnerscursus 2 leg je samen met JB een solide basis, waar je de rest van je “gitaarleven” plezier van zult hebben.

Is het te makkelijk of moeilijk dan kun je binnen 14 dagen eenmalig kosteloos ruilen. Je hebt sowieso een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie.

"

Wat je leert

JE LEERT MINEUR EN MAJEUR AKKOORDEN SPELEN

We gaan dieper in op akkoorden. Wat zijn de juiste vingerzettingen, op welke manier kun je “hetzelfde” akkoord spelen op andere posities op de hals.

JE LEERT EEN SCHEMA TE SPELEN

Een opeenvolging van verschillende akkoorden heet ook wel een “schema”. Hoe onthoud je de afloop van een schema? Hoe wissel je snel van het ene akkoord naar het andere?

JE MAAKT KENNIS MET DE CAPO

Een capodaster is een stukje gereedschap waarmee je je creativiteit to grote hoogtes kunt stuwen. Alles erover in deze cursus!

JE LEERT DE KWARTEN- EN KWINTENCIRKEL

Je gaat verbanden inzien tussen verschillende akkoorden en daar op slimme wijze gebruik van leren maken.

JE MAAKT KENNIS MET DE BLUES

Bluesmuziek en gitaren zijn als brood en pindakaas. We gaan de grondbeginselen van bluesmuziek bekijken en spelen! En je gaat ook een heuse pentatonische gitaarsolo spelen over een schema!

JE LEERT VERDER TE TOKKELEN

Fingerpicking, ofwel tokkelen is een harsachtige techniek die tot wonderschone resultaten kan leiden. Dat lijkt hartstikke moeilijk maar met een paar kleine tips ben jij al heel snel aan het tokkelen!

En meer…

DIRECT & ONBEPERKT TOEGANG

Deze cursus bestaat uit ongeveer 40 lessen. Zo’n 2 uur videoles materiaal waar je direct toegang toe krijgt. En je houdt toegang zo lang wij bestaan.

Dat betekent geen haast, want je kunt alle lessen in je eigen tijd en tempo volgen. Maar het betekent ook geen beperking, want je hoeft nooit op je volgende les te wachten.

N.B. Dit is een online cursus. Bladmuziek is te downloaden (en printen). Video’s en orkestbanden niet. Die zijn dus alleen online af te spelen.

 

BEGINNERS CURSUS 2

€229    nu voor €119

Je krijgt direct toegang tot alle lessen en houdt toegang zolang wij bestaan!