BEGINNERS CURSUS 1

€229    nu voor  €119

Je krijgt direct toegang tot alle lessen en houdt toegang zolang wij bestaan!

Heb je altijd al gitaar willen leren spelen, maar nooit de stap durven nemen? Geen tijd? Te duur? Of dacht je dat het je nooit zou lukken?

Met de beginnerscursus van “Gitaar spelen met JB” tellen die argumenten niet meer! Op veler verzoek heeft JB zelf een beginnerscursus gemaakt waarbij je, ook al kun je er nog helemaal niets van, binnen no-time echt zelf gitaar zult gaan spelen.

Duik samen met JB in de avontuurlijke wereld van het gitaar spelen. Bestel nu de beginnerscursus en speel vandaag nog je eerste liedje met JB!

Binnen 14 dagen kun je eenmalig kosteloos ruilen. Je hebt sowieso een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Geen risico dus. Zorgeloos!

"

Wat je leert

JE LEERT DE GITAAR TE STEMMEN

Heel belangrijk voor je begint. Een gitaar ontstemt nogal eens en komt meestal niet gestemd uit de fabriek. Dat kun je gelukkig snel leren.

JE LEERT MAATSOORTEN TE ONDERSCHEIDEN

Maatsoorten zoals de 4-kwartsmaat en de 3-kwartsmaat zijn veelvoorkomende maatsoorten. Denk aan bijvoorbeeld een mars of een wals. We gaan hier de beginselen van onderzoeken.

JE LEERT DE BEGINSELEN VAN DE DIVERSE TOONLADDERS

Toonladders zijn als het ware verschillende dialecten van dezelfde muzikale moedertaal. Het is erg handig om bijvoorbeeld het verschil tussen majeur en mineur te onderscheiden.

JE LEERT DE RECHTERHAND TECHNIEK

Ritmisch bewegen met je rechterhand is heel belangrijk. Het is als het ware de drummer van de band. Je leert tokkelen en ook wat plectrumtechnieken.

JE LEERT EEN SIMPELE MELODIE TE SPELEN

Melodie is eigenlijk zinsbouw. Analoog aan taal is melodie je zinsbouw. Hoe mooier je zin, hoe beter je jezelf en de luisteraar bekoort!

JE LEERT EENVOUDIGE HARMONIEËN

Beginnend met de zogenaamde “intervallen” (de bouwstenen van “akkoorden”) en als we dat gedaan hebben gaan we ons voorzichtig aan heuse akkoorden wagen!

En meer…

DIRECT & ONBEPERKT TOEGANG

De beginnerscursus 1 bestaat uit 3 modules met 27 lessen waar jij gitaar mee kan leren spelen.

En je houdt toegang zo lang wij bestaan.

Dat betekent geen haast, want je kunt alle lessen in je eigen tijd en tempo volgen. Maar het betekent ook geen beperking, want je hoeft nooit op je volgende les te wachten.

N.B. Dit is een online cursus. Bladmuziek is te downloaden (en printen). Video’s en eventuele orkestbanden niet. Die zijn dus alleen online af te spelen.

 

BEGINNERS CURSUS 1

€229    nu voor  €119

Je krijgt direct toegang tot alle lessen en houdt toegang zolang wij bestaan!